top of page

Wie is ED?

Mijn naam is Edwin Velthuis. Ik woon tot volle tevredenheid in De Meern. Zelf hebben wij een Labrador Retriever. Hij houdt erg van spelen met vriendjes en vriendinnetjes en gaat dus regelmatig met mij mee. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en heb een zeer goede klik met honden.

Hondenuitlaatservice MetEd is een kwalitatief hoogwaardig bedrijf die investeert in goede opleidingen om met iedere hond om te kunnen gaan. Ik ben kynologisch instructeur en daarnaast nog diverse trainingen gevolgd (o.a. honden EHBO).

Er zitten twee grote transportbenches in de bus, de grotere honden dragen een tuig waarmee ze vast zitten tijdens de autorit. De bus is voorzien van airco en twee dak-ventilatoren, zodat ook tijdens warme dagen de honden goed verzorgd meerijden in de bus.

 

MetEd is de beste keuze voor uw hond.

Klanten reacties

Niet alleen onze Smous Timmer, maar ook wij zijn super blij met Ed. Ed is zichtbaar begaan met de honden, hij zorgt voor een evenwichtige opbouw in de ‘roedel’, maakt de meeste geweldige foto’s en voor vragen over honden gedrag kan ik ook bij hem terecht. Kortom Ed is deskundig, betrouwbaar en heeft een groot hart voor ‘zijn honden’

Edwin is de hondenfluisteraar… Onze Ridgeback is met vlagen een echte Ridgeback, een eigenwijze tante dus. Ze wordt volledig in haar waarde gelaten en loopt nu al jaren met ontzettend veel plezier 2x in de week mee met de roedel! Ze vindt het fantastisch en wij hebben altijd een blije hond thuis.

Al ruim 8 jaar trouwe klant bij Edwin! Zeer tevreden, zou geen andere willen!

MetEd is een geweldige uitlaatservice. Onze hond Bliksem gaat al ruim 8 jaar 4 keer per week mee en staat elke dag nog vol verlangen klaar om mee te gaan. Doordat MetEd alleen werkt krijgt onze hond altijd dezelfde uitlaat mee en wij maar 1 persoon in ons huis. MetEd staat altijd in weer en wind voor ons klaar.  Wij zouden geen ander uitlaat willen!

Onze ridgeback Ruby gaat al een aantal jaren mee met Edwin. Ze wordt helemaal blij als hij binnenkomt, ze hebben echt een band. Edwin denkt bovendien altijd mee als het gaat om het welzijn en de gezondheid van onze hond. Als ze niet fit is, mank loopt of pijn lijkt te hebben, trekt hij meteen aan de bel. Dit geeft veel rust omdat ze een auto immuun aandoening heeft en ze snel ziek kan worden. Edwin is kundig, zorgzaam en bevlogen. Wij, en Ruby zeker, zijn ontzettend blij met hem.

Kerstkaarten hebben we op onze deur geplakt hangen van Meted sinds 2014 maar volgens mij gaan onze honden al langer met hem mee. 

Altijd vol vertrouwen. Edwin begrijpt precies wat de honden nodig hebben en de honden hebben respect voor hem. Hij beschermt de roedel maar de roedel beschermt hem ook. 

Er is er maar één in en om De Meern waar wij onze honden aan toe vertrouwen en dat is Meted.

Herman en Marlou

Mijn boxer Bo loopt al een tijdje mee met Edwin van MetED en dat bevalt supergoed. Edwin is superlief voor Bo, een echte dierenvriend en komt altijd zijn afspraken na en communiceert altijd heel goed. Ik zou MetED bij iedereen aanraden! 

MetEd communiceert duidelijk en afspraak is afspraak. Dit is twee ochtenden per week een leuk uitje voor onze hond Joep. Hond blij wij blij 🐶

“Stuiteren, springen, Edwin likken en kwispelen….. dat gebeurt er o.a. als Edwin binnenkomt om Guus op te halen. Guus gaat dan ook al 8 jaar met enorm veel plezier met Edwin mee wandelen.

Edwin is ontzettend lief voor de honden, zeer flexibel in extra aanvragen en erg betrokken bij ‘zijn’ honden. MetEd, een absolute aanrader!!”

Onze honden Angel en Tessa gaan al jaren, meerdere keren per week, met Ed mee. 

 

Als Ed binnen komt om hen op te halen, staan ze te popelen alsof het iedere keer de eerste keer is.

 

Ed laat de honden in kleine groepen uit waardoor er per hond veel aandacht is. Ze genieten volop en eenmaal weer thuis vallen 2 hondjes zeer tevreden in slaap..Wachtend op de volgende keer......

Altijd fun met Meted, mijn hond Finn gaat al 6 jaar mee met Edwin en komt na iedere wandeling lekker moe en voldaan weer thuis. hij staat op de uitlaatdagen altijd nieuwsgierig te wachten bij de voordeur of de witte bus voor komt rijden,en komt mij dan meteen enthousiast roepen van .. hij is er weer!!!!!!!!  Ook mijn vorige hond Sem is 6 jaar met veel plezier en met zorg meegeweest MetEd

Al sinds 2014 gaat mijn labrador Mats met Edwin mee. Dat zegt wel iets over hoe graag hij mee gaat en hoe goed en vertrouwd het voelt. Mats is inmiddels al een oudje aan het worden, maar hobbelt zo lang als het gaat nog heerlijk mee in de roedel.
Edwin heeft veel verstand van hondengedrag, is betrokken bij zijn honden en d.m.v. de foto's leef je mee met zijn uitlaatrondes. Ik hoop Mats nog een poosje met hem mee te kunnen sturen ;-)

Onze labrador Joop loopt al heel wat jaartjes mee MetEd. Als de witte bus de straat in rijdt, staat-ie voor het raam uitbundig te kwispelen. 

MetEd is top! Betrouwbaar (altijd op tijd), kundig (houd met gemak tien honden in het gareel tijdens het uitlaten maar ook tijdens “de oversteek naar het losloopgebied”) en superlief voor z’n roedel! 

Onze hond Peppie loopt al bijna 9 jaar 1x per week met MetEd mee en vanaf het eerste moment is dat vol vertrouwen. Edwin is enorm betrokken bij en zorgzaam voor de honden. Peppie blijft trouw aan zijn zijde en laat zich de koekjes goed smaken. En wij genieten altijd van alle leuke foto’s die Edwin maakt tijdens de wandelingen.

We kunnen ons geen fijnere hondenuitlaat wensen, Meted is de beste! 

Onze Luna gaat al jaren gezellig mee met Ed! Na een flinke wandeling komt ze moe en voldaan thuis. MetEd is voor ons de beste uitlaatservice! Edwin is een ware dierenvriend en heeft een goede klik met honden. De leuke foto’s die Edwin maakt vinden wij erg leuk! Dan zien we onze kleine dame stoer doen tussen de grote honden. Wij zijn zeer tevreden!

bottom of page